Hogyan zajlik a honlap készítés?

Írta: Szoták László.

Személyre szabott konzultáció

A munka azzal kezdődik, hogy megbeszéljük, mivel foglalkozol, mik a céljaid és milyen megoldásokra van szükséged. A konzultáció során átbeszélünk technikai megoldásokat és marketing stratégiákat is arra nézve, hogyan lehet a legtöbbet kihozni új weblapodból.

Az 1 órás konzultáció alatt megbeszéljük:

1. A tárhellyel és a domain-nel kapcsolatos kérdéseket, többek között:

 • Mi a legjobb domain név Nekem?
 • Mekkora tárhelyre lesz szükségem az új honlaphoz?
 • Mit kell tudni a tárhelynek ahhoz, hogy jól ki lehessen használni?2. A webdesign-nal és az arculattal kapcsolatos kérdéseket, többek között:

 • Mi az az arculat, ami a legjobban hozzájárul az üzleted sikeréhez?
 • Milyen színek segítik legjobban kifejezni a céged értékeit?3. Az online marketinggel kapcsolatos kérdéseket, többek között:

 • Mi az adatbázis építés és mi a hasznod belőle?
 • Érdemes-e adatbázist építeni Neked a honlapodon?
 • Mivel építs adatbázist?
 • Hogyan használd a közösségi médiát?
 • Hogyan hírlevelezz, hirdess és kommunikálj a vevőid felé?
 • Hogyan növeld a weblapodra érkező látogatók számát?
 • Hogyan írj Te magad ütős szövegeket, amit a szeretni fog a Google és a Vevőid is?4. A technikai megvalósítással kapcsolatos kérdéseket, többek között:

 • Hogyan tudod Te magad kezelni (webmester közreműködése nélkül) a weboldaladat?
 • Hogyan kell mérni egy honlap teljesítményét, eredményeit?
 • Hogyan érdemes a hírlevelezést és az adatbázis építést megvalósítani?
 • Hogyan lehet mobilra optimalizált a weboldalam?5. Plusz bármilyen egyedi kérdés
Ha benned valami kétely vagy kérdés, ami régóta foglalkoztat, akkor azt is megbeszéljük a konzultáció alatt!

Hogyan zajlik a konzultáció?

Két módon tudjuk megvalósítani a konzultációt.
1.    személyesen
2.    Skype-on keresztül
A konzultáció végén már pontosan látni fogom mire lesz szükséged. Az előzetesen megbeszélt munkákat írásba foglalom, és szerződéskötés után következik az oldal látványtervének elkészítése.

Webdesign

Ha már pontosan látom, hogy mivel foglalkozol, és mit szeretnénk elérni weboldaladdal, akkor a megbeszéltek alapján készítek egy látványtervet Neked. Ez felületet, mely megszólalásig hasonlítani fog a leendő weboldaladra, de természetesen ez még nem fog működni, nem lehet a gombokra kattintani, stb. Ezt a látványtervet a kéréseid és észrevételeid alapján a végleges állapotra csiszolom.

Milyen minőségű tervre számíthatsz? Tekintsd meg referenciáimat itt:Technikai megvalósítás

Ha a webdesign-ra az áldásodat adtad, akkor elkezdem a technikai megvalósítását a honlapnak. Az elkészült tervet átültetem webes környezetre: a világhírű Joomla! webes tartalomkezelő rendszerre.
Ennek a segítségével te magad fogod tudni kezelni a weboldaladat az adminisztrációs felületről.  Ezen kívül természetesen megvalósítom és beüzemelem azokat a technikai megoldásokat, melyeket előzetesen megbeszéltünk. Az oldalakat kialakítom azon szövegek alapján, amit Tőled kapok. (A szövegek megírása nem része az ajánlatnak!)

a weboldal minden böngészőben ugyanolyan helyesen fog megjelenni

 az oldal mobilra optimalizált lesz, azaz mobil eszközökön is látható és HASZNÁLHATÓ lesz (iPhone iPad, Andorid telefonok és tabletek)

Segítségnyújtás

 A weboldalhoz felhasználói segédletet is nyújtok, illetve ha elakadnál a használatában, akkor 3 hónap INGYENES technikai segítségnyújtásra számíthatsz tőlem, azaz csak írsz nekem egy levelet a kérdéseddel és segítek Neked!

Bónusz

+ Ha bármelyik weboldal csomagomat választod, AJÁNDÉKBA megtervezem a céges Facebook oldalad design elemeit (borítókép, kép) hogy egységes megjelenésed legyen a weben.
+ Zárt fórum tagság
+ Joomla tudástár

Web Light

Web Light weboldal csomagTökéletes választás kezdő weblaphoz. Tatalmaz mindent ami létfontosságú a webes jelenléthez.

Web Pro

Web Pro weboldal csomagProfi weblap, egyedi megjelenéssel. Olyan vállalkozások és szervezetek számára, akiknek nem csupán egy weboldalra, hanem üzleti segítségre is szükségük van.

Web DeLuxe

deluxeAkoznak akik nem szeretik a kompromisszumokat. Luxus webes megoldáscsomag, kiterjedt üzleti segítségnyújtással és extra szolgáltatásokkal.