Weboldal készítés

Írta: Szoták László.

 

Díjnyertes weboldal motor

A weboldalt a világhírű Joomla! tartalomkezelő rendszer legfrissebb változata szolgálja ki. A Joomla egy stabil, rugalmas és sokrétű rendszer, melyet milliók használnak nap mint nap online céljaik megvalósítására.

Tudj meg többet a Joomláról

Egyedi webdesign

A honlapod teljesen egyedi, cégedre szabott megjelenést kap. Nyűgözd le érdeklődőidet a profi és hatásos weboldaladdal. Az elsöprő első benyomás nem csak bizalmat épít, de eredményesebben is konvertálja az érdeklődőket vásárlókká.

Tudj meg többet a webdesignról
 
 

Mobilra optimalizált nézet

A reszponzív kialakítás teszi lehetővé azt, hogy weboldalad el lehessen érni Androidos, Windows-os és iOS alapú okostelefonokról és tabletekről. Így ki tudod szélesíteni céged elérését és a mozgásban levők is kapcsolatba tudnak kerülni Veled.

Tudj meg többet a mobilra optimalizált weboldalakról

Keresőoptimalizált kialakítás

A látogatottság az online világban létkérdés. A keresőbarát módon kialakított weboldalad képes ingyen érdeklődőket szállítani a keresők forgalmából, ami üzemanyagként látja el vállalkozásod motorját.

Tudj meg többet a keresőoptimalizálásról
 
 

Szakértő támogatás

Technikai vagy marketing jellegű kérdésed van? Segítek Neked! Több mint egy évtized tapasztalatával a hátam mögött a munka során és a weboldal elkészülése után is rendelkezésedre állok, hogy megtaláljuk a megoldást webes problémáidra.

Tudj meg többet a segítségnyújtásról

Egyedi megoldásra van szükséged?

Ha úgy találod, hogy ezek a csomagok nem felelnek meg az igényedinek, vagy valami összetettebb, egyedi weboldalra van szükséged, akkor írj nekem!
24 órán belül visszahívlak, hogy egyeztessük az igényeidet.
Ezt követően pontos megoldási- és árajánlattal tudok szolgálni Neked!

Web Light

Web Light weboldal csomagTökéletes választás kezdő weblaphoz. Tatalmaz mindent ami létfontosságú a webes jelenléthez.

Web Pro

Web Pro weboldal csomagProfi weblap, egyedi megjelenéssel. Olyan vállalkozások és szervezetek számára, akiknek nem csupán egy weboldalra, hanem üzleti segítségre is szükségük van.

Web DeLuxe

deluxeAkoznak akik nem szeretik a kompromisszumokat. Luxus webes megoldáscsomag, kiterjedt üzleti segítségnyújtással és extra szolgáltatásokkal.